Silika gél

  • gél silika beureum

    gél silika beureum

    Produk ieu mangrupikeun partikel buleud atanapi henteu teratur.Nembongan beureum wungu atawa beureum oranyeu kalawan Uap.Komposisi utamina nyaéta silikon dioksida sareng parobahan warna kalayan kalembaban anu béda.Di sagigireun kinerja kawas birusilika gél, teu boga kobalt klorida sarta non-toksik, bahya.

  • Alumino silika gél-AN

    Alumino silika gél-AN

    Penampilan aluminiumsilika gélnyaeta silightly konéng atawa bodas transparan jeung rumus molekul kimiawi mSiO2 • nAl2O3.xH2O.Pasipatan kimiawi stabil.Non durukan, teu leyur dina sagala pangleyur iwal basa kuat sarta asam hidrofluorat.Dibandingkeun jeung gél silika porous rupa, kapasitas adsorption kalembaban low sarua (saperti RH = 10%, RH = 20%), tapi kapasitas adsorption kalembaban tinggi (kayaning RH = 80%, RH = 90%) nyaeta 6-10% leuwih luhur ti éta tina gél silika porous rupa, jeung stabilitas termal (350 ℃) nyaeta 150 ℃ leuwih luhur batan gél silika porous rupa. Ku kituna eta pisan cocog pikeun dipaké salaku adsorption hawa variabel jeung agén separation.

  • Alumino silika gél -AW

    Alumino silika gél -AW

    Produk ieu mangrupikeun jinis alumino tahan cai poroussilika gél.Hal ieu umumna dipaké salaku lapisan pelindung of fine porous silika gél jeung fine porous aluminium silika gél.Ieu bisa dipaké nyalira dina kasus eusi luhur cai bébas (cai cair).Upami sistem operasi ngandung cai cair, titik embun rendah tiasa dihontal ku produk ieu.

  • Kantong leutik desiccant

    Kantong leutik desiccant

    Silika gél desiccant mangrupakeun jenis euweuh bauan, hambar, non-toksik, bahan nyerep aktivitas tinggi kalawan kapasitas adsorption kuat. Ieu boga sipat kimiawi stabil sarta pernah meta jeung zat naon iwal asam Alkai jeung Hydrofluoric, aman dipaké pikeun pangan jeung pharmaceuticals.Silica gél descicant whisks jauh Uap pikeun nyieun lingkungan aprotercyive of dryair pikeun neundeun aman.Kantong silika gél ieu aya dina sajumlah ukuran tina 1g dugi ka 1000g - ku kituna nawiskeun kinerja anu optimal.

  • Gél Silika Bodas

    Gél Silika Bodas

    Silika gél desiccant mangrupakeun bahan adsorption kacida aktif, nu biasana disiapkeun ku ngaréaksikeun natrium silikat jeung asam sulfat, sepuh, gelembung asam sarta runtuyan prosés pos-perlakuan.Silika gél mangrupa zat amorf, jeung rumus kimiana nyaéta mSiO2.nH2O.Teu leyur dina cai jeung sagala pangleyur, non-toksik jeung hambar, mibanda sipat kimia stabil, sarta teu meta jeung zat naon iwal basa kuat sarta asam hidrofluorat.Komposisi kimia sareng struktur fisik silika gél nangtukeun yén éta ngagaduhan ciri anu seueur bahan anu sami anu hese diganti.Silika gél desiccant boga kinerja adsorption tinggi, stabilitas termal alus, sipat kimia stabil, kakuatan mékanis tinggi, jsb

  • Gél Silika Bulao

    Gél Silika Bulao

    produk ngabogaan adsorption sarta pangaruh Uap-buktina tina rupa-pored silika gél, nu dicirikeun dina prosés nyerep Uap, éta bisa ngahurungkeun wungu jeung ngaronjatna nyerep Uap, sarta tungtungna ngahurungkeun beureum lampu.Éta henteu ngan ukur nunjukkeun kalembaban lingkungan, tapi ogé nunjukkeun sacara visual naha éta kedah diganti ku desiccant énggal.Éta tiasa dianggo nyalira salaku desiccant, atanapi tiasa dianggo babarengan sareng gél silika pored halus.

    Klasifikasi: indikator lem biru, lem biru ngarobah warna dibagi jadi dua jenis: partikel buleud jeung partikel block.

  • Jeruk Silika Gél

    Jeruk Silika Gél

    Panaliti sareng pamekaran produk ieu didasarkeun kana gél silika anu ngarobah warna gél biru, nyaéta silika gél anu ngarobah warna oranyeu anu diala ku impregnating gél silika pored halus sareng campuran uyah anorganik.polusi lingkungan.Produkna parantos janten generasi anyar produk anu ramah lingkungan kalayan kaayaan téknologi asli sareng kinerja adsorpsi anu saé.

    Produk ieu utamana dipaké pikeun desiccant jeung nunjukkeun darajat jenuh desiccant jeung kalembaban relatif bungkusan disegel, instrumen precision jeung méter, sarta Uap-bukti bungkusan umum jeung instrumen.

    Salian sipat lem biru, lem jeruk ogé boga kaunggulan euweuh kobalt klorida, non-toksik sarta bahya.Dipaké babarengan, éta dipaké pikeun nunjukkeun darajat nyerep Uap tina desiccant, ku kituna pikeun nangtukeun kalembaban relatif lingkungan.Loba dipaké dina instrumen precision, ubar, pétrokimia, kadaharan, pakean, kulit, panerapan imah jeung gas industri lianna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami