jasa ngaropéa pikeun katalis, ngarojong katalis jeung adsorbents

Katerangan pondok:

Kami langkung saé dina ngamekarkeun sareng ngaropea produk anu anjeun peryogikeun.

Urang mimitian ku kaamanan jeung perlindungan lingkungan urang.Lingkungan, Kaséhatan, sareng Kasalametan mangrupikeun pusat budaya urang sareng prioritas kahiji urang.Kami terus-terusan tetep dina kuartil luhur kategori industri kami dina pagelaran kaamanan, sareng kami parantos ngajantenkeun patuh kana peraturan lingkungan janten landasan komitmen urang ka karyawan sareng komunitas urang.

Aset sareng kaahlian urang ngamungkinkeun urang pikeun kolaborasi sareng para nasabah ti laboratorium R&D, ngalangkungan sababaraha pabrik pilot, dugi ka produksi komérsial.Pusat Téknologi diintegrasikeun sareng manufaktur supados komersilisasi produk énggal langkung gancang.Tim Téknis Téknis anu meunang pangajén tiasa dianggo sacara lancar sareng para nasabah pikeun milari cara pikeun ningkatkeun nilai dina prosés palanggan urang ogé produkna.


Rincian produk

Tag produk

spanduk

Kami langkung saé dina ngamekarkeun sareng ngaropea produk anu anjeun peryogikeun.

Urang mimitian ku kaamanan jeung perlindungan lingkungan urang.Lingkungan, Kaséhatan, sareng Kasalametan mangrupikeun pusat budaya urang sareng prioritas kahiji urang.Kami terus-terusan tetep dina kuartil luhur kategori industri kami dina pagelaran kaamanan, sareng kami parantos ngajantenkeun patuh kana peraturan lingkungan janten landasan komitmen urang ka karyawan sareng komunitas urang.

Aset sareng kaahlian urang ngamungkinkeun urang pikeun kolaborasi sareng para nasabah ti laboratorium R&D, ngalangkungan sababaraha pabrik pilot, dugi ka produksi komérsial.Pusat Téknologi diintegrasikeun sareng manufaktur supados komersilisasi produk énggal langkung gancang.Tim Téknis Téknis anu meunang pangajén tiasa dianggo sacara lancar sareng para nasabah pikeun milari cara pikeun ningkatkeun nilai dina prosés palanggan urang ogé produkna.

Sistem kualitas canggih sareng inti kana prosés urang.Kamampuhan tapak suku anu lega sareng élmu bahan inti kami ngamungkinkeun tingkat kalenturan operasional anu luhur.Kaseueuran produk tiasa diproduksi di langkung ti hiji fasilitas urang supados urang tiasa ngaoptimalkeun sistem sareng nilai ka konsumén dumasar kana variabel tina kapasitas sareng pengiriman ka biaya énergi sareng prioritas kelestarian.

Dina waktos anu sami, kauntungan produktivitas sacara konsisten nganteurkeun efisiensi, kagancangan, kelestarian, sareng perbaikan kaamanan.urang ngamekarkeun substitusi hemat-ongkos jeung kualitas-enhancing tur maju téknologi sarta layanan nu nganteurkeun nilai ka konsumén urang.

Produk utama kami nyaéta ayakan molekular, alumina diaktipkeun, katalis, adsorben, operator katalis sareng pangisi kimia anu sanés, anu tiasa dianggo dina sagala rupa prosés kimia pétrokimia sareng aplikasi lingkungan.

Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya.

Urang salawasna taat ka "Jieun nilai pikeun konsumén, nyieun produk konsumén 'hadé" salaku tanggung jawab urang, nyandak reputasi salaku dadasar urang, nyandak layanan salaku jaminan, ngarepkeun strengthening gawé babarengan jeung mitra pikeun nyieun masa depan hadé!

ku-1
ku-2
ku-3

  • saméméhna:
  • Teras: