Warta

  • Silika Gél Desiccant: The Ultimate Moisture Absorber

    Silika gél desiccant mangrupakeun agén nyerep Uap kacida mujarab tur serbaguna anu loba dipaké dina sagala rupa industri jeung aplikasi.Diwangun ku manik-manik leutik silikon dioksida, silika gél ngabogaan aréa permukaan luhur anu ngamungkinkeun pikeun adsorb jeung nahan molekul cai, sahingga hiji gagasan ...
    Maca deui
  • Bungkusan Gél Silika: Pahlawan Tanpa Tanda Pangendali Kelembapan

    Bungkusan gél silika, mindeng kapanggih dina bungkusan rupa-rupa produk, nyaéta sachet leutik ngandung gél silika, desiccant nu dipaké pikeun nyerep Uap.Sanajan ukuranana leutik, bungkusan ieu maénkeun peran krusial dina ngajaga barang tina épék ngaruksak asor salila neundeun jeung transpor ...
    Maca deui
  • Silika Gél Blue: The Ultimate Moisture Absorber

    Silika gél bulao mangrupakeun desiccant kacida mujarab tur serbaguna anu loba dipaké pikeun nyerep Uap di sagala rupa industri jeung aplikasi.Ieu mangrupikeun bentuk silika gél anu dirumuskeun khusus sareng kobalt klorida, anu masihan warna biru anu khas nalika garing.Fitur unik ieu ...
    Maca deui
  • Kakuatan Nanometer Alumina Bubuk: A Game-Changer di Élmu Bahan

    Nanometer bubuk alumina, ogé katelah nano-alumina, mangrupakeun bahan motong-ujung anu geus revolutionizing widang elmu bahan.Kalawan sipat unik sarta rupa-rupa aplikasi, zat leutik tapi perkasa ieu nyieun dampak badag dina sagala rupa industri.Salah sahiji konci konci ...
    Maca deui
  • Naha Pilih Silika Gel Desiccant pikeun Kontrol Uap

    Silika Gél Desiccant: Naha Pilih Silika Gél pikeun Kontrol Uap Silika gél nyaéta desiccant serbaguna tur éféktif anu loba dipaké pikeun kadali Uap di sagala rupa industri jeung aplikasi.Sipat unikna ngajantenkeun janten pilihan populér pikeun ngajaga kualitas sareng integritas produk, ...
    Maca deui
  • Desiccant alumina diaktipkeun

    bubuka produk: zat desiccant alumina diaktipkeun non-toksik, euweuh bauan, non-bubuk, teu leyur dina cai.Bola bodas, kamampuan kuat pikeun nyerep cai.Dina kaayaan operasi jeung kaayaan regenerasi nu tangtu, jero drying desiccant saluhur suhu titik embun belo ...
    Maca deui
  • Mikrosfer alumina diaktipkeun

    Microspheres alumina diaktipkeun mangrupakeun partikel keusik bodas atawa rada beureum, produk nu non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung pangleyur organik, bisa ngaleyurkeun dina asam kuat sarta alkali diaktipkeun microspheres alumina utamana dipaké salaku katalis pikeun produksi ranjang fluidized jeung industri lianna. ..
    Maca deui
  • diaktipkeun alumina VS silika gél

    Desiccants maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas sareng stabilitas produk ku cara nyerep Uap sareng merangan masalah sapertos korosi, kapang, sareng degradasi anu disababkeun ku kalembaban.Dina artikel ieu, urang bakal nyandak katingal ngadeukeutan di dua desiccants populér - alumina diaktipkeun jeung gél silika, exami ...
    Maca deui