Pamawa katalis

  • AG-MS buleud alumina Carrier

    AG-MS buleud alumina Carrier

    Produk ieu partikel bal bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.produk AG-MS boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis pamawa jeung widang lianna.

  • AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    Produk ieu mangrupikeun pamawa alumina silinder bodas, henteu beracun, hambar, teu leyur dina cai sareng étanol.Produk AG-BT boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami