Saringan Molekul

  • (CMS) PSA Nitrogen Adsorbent Karbon Molekul Ayakan

    (CMS) PSA Nitrogen Adsorbent Karbon Molekul Ayakan

    * Ayakan molekular zeolit
    *Harga alus
    * Palabuhan laut Shanghai

     

    Ayakan molekular Karbon nyaéta bahan anu ngandung pori-pori leutik anu ukuranana tepat sareng seragam anu dianggo salaku adsorben pikeun gas.Nalika tekanan cukup luhur, molekul oksigén, anu ngaliwatan pori-pori CMS leuwih gancang batan molekul nitrogén, adsorbed, sedengkeun kaluar molekul nitrogén bakal enriched dina fase gas.hawa oksigén enriched, adsorbed ku CMS, bakal dileupaskeun ku ngurangan tekanan.Lajeng CMS ieu regenerasi sarta siap pikeun siklus sejen ngahasilkeun hawa enriched nitrogén.

     

    sipat fisik

    Diaméter granule CMS: 1.7-1.8mm
    Mangsa adsorption: 120S
    Dénsitas bulk: 680-700g / L
    Kakuatan compressive: ≥ 95N / granule

     

    Parameter Téknis

    Tipe

    Tekanan adsorbent
    (Mpa)

    Konsentrasi nitrogén
    (N2%)

    Jumlah nitrogén
    (NM3/ht)

    N2/ Hawa
    (%)

    CMS-180

    0.6

    99.9

    95

    27

    99.5

    170

    38

    99

    267

    43

    0.8

    99.9

    110

    26

    99.5

    200

    37

    99

    290

    42

    CMS-190

    0.6

    99.9

    110

    30

    99.5

    185

    39

    99

    280

    42

    0.8

    99.9

    120

    29

    99.5

    210

    37

    99

    310

    40

    CMS-200

    0.6

    99.9

    120

    32

    99.5

    200

    42

    99

    300

    48

    0.8

    99.9

    130

    31

    99.5

    235

    40

    99

    340

    46

    CMS-210

    0.6

    99.9

    128

    32

    99.5

    210

    42

    99

    317

    48

    0.8

    99.9

    139

    31

    99.5

    243

    42

    99

    357

    45

    CMS-220

    0.6

    99.9

    135

    33

    99.5

    220

    41

    99

    330

    44

    0.8

    99.9

    145

    30

    99.5

    252

    41

    99

    370

    47

     

     

     

  • Molekul Ayakan bubuk aktip

    Molekul Ayakan bubuk aktip

    Diaktipkeun Molecular Sieve Powder nyaéta dehidrasi sintétik bubuk ayakan molekular.Kalawan karakter dispersibility tinggi na adsorbability gancang, éta dipaké dina sababaraha adsorbability husus, éta dipaké dina sababaraha kaayaan adsorptive husus, kayaning keur desiccant formless, keur adsorbent dicampurkeun jeung bahan lianna.
    Bisa nyabut cai ngaleungitkeun gelembung, ningkatkeun uniformity jeung kakuatan nalika keur aditif atawa basa dina cet, résin jeung sababaraha elém.Ogé bisa dipaké salaku desiccant dina insulating kaca karét spacer.

  • Saringan Molekul Karbon

    Saringan Molekul Karbon

    Tujuan: Karbon Molekul tabung mangrupakeun adsorbent anyar dimekarkeun dina 1970-an, mangrupa bahan karbon non-polar alus teuing, Karbon Molecular Sieves (CMS) dipaké pikeun misahkeun nitrogén pengayaan hawa, ngagunakeun suhu kamar prosés nitrogén tekanan low, ti tradisional jero tiis tinggi. prosés nitrogén tekanan boga waragad investasi kirang, speed produksi nitrogén tinggi jeung ongkos nitrogén low.Ku alatan éta, éta industri rékayasa urang pikaresep tekanan ayun adsorption (PSA) hawa separation nitrogén adsorbent euyeub, nitrogén ieu loba dipaké dina industri kimia, industri minyak jeung gas, industri éléktronika, industri pangan, industri batubara, industri farmasi, industri kabel, logam. perlakuan panas, transportasi jeung neundeun jeung aspék séjén.

  • Dehidrasi Alkohol di Menara Distilasi/Desiccant/Adsorbent/Saringan molekul kaca berongga

    Dehidrasi Alkohol di Menara Distilasi/Desiccant/Adsorbent/Saringan molekul kaca berongga

    Ayakan molekular 3A, ogé katelah ayakan molekular KA, kalayan aperture sakitar 3 angstrom, tiasa dianggo pikeun ngagaringkeun gas sareng cair ogé dehidrasi hidrokarbon.Ieu ogé loba dipaké pikeun drying lengkep bensin, gas retak, étiléna, propiléna jeung gas alam.

    Prinsip kerja tina sieves molekular utamana patali jeung ukuran pori tina sieves molekular, nu masing-masing 0.3nm / 0.4nm / 0.5nm.Éta tiasa nyerep molekul gas anu diaméter molekulna langkung alit tibatan ukuran pori.Nu leuwih gede ukuran ukuran pori, nu gede kapasitas adsorption.Ukuran pori béda, sarta hal anu disaring sarta dipisahkeun ogé béda.Dina istilah basajan, 3a ayakan molekular ngan bisa adsorb molekul handap 0.3nm, 4a ayakan molekular, molekul adsorbed ogé kudu kirang ti 0.4nm, sarta 5a ayakan molekuler sarua.Lamun dipaké salaku desiccant a, hiji ayakan molekular bisa nyerep nepi ka 22% tina beurat sorangan dina Uap.

  • 13X zeolit ​​bulk Kimia Bahan Baku Produk zeolit ​​molekular Ayakan

    13X zeolit ​​bulk Kimia Bahan Baku Produk zeolit ​​molekular Ayakan

    13X tabung molekular mangrupakeun produk husus nu dihasilkeun pikeun minuhan sarat husus industri separation hawa.Ieu salajengna ngaronjatkeun kapasitas adsorption pikeun karbon dioksida jeung cai, sarta ogé avoids munara beku salila prosés separation hawa.Ogé bisa dipaké pikeun oksigén-nyieun

    13X tipe tabung molekular, ogé katelah natrium X tipe tabung molekular, mangrupa aluminosilicate logam alkali, nu ngabogaan dasar tangtu jeung milik kelas basa padet.3.64A kirang ti 10A pikeun molekul naon waé.

    Ukuran pori tina tabung molekular 13X nyaéta 10A, sareng adsorpsi langkung ageung tibatan 3.64A sareng kirang ti 10A.Ieu bisa dipaké pikeun katalis ko-pamawa, ko-adsorption cai jeung karbon dioksida, ko-adsorption cai jeung hidrogén sulfida gas, utamana dipaké pikeun drying ubar jeung sistem komprési hawa.Aya variétas profésional béda tina aplikasi.

  • High Quality Adsorbent Zeolite 5A Molekul Ayakan

    High Quality Adsorbent Zeolite 5A Molekul Ayakan

    The aperture of molekular ayakan 5A nyaeta ngeunaan 5 angstroms, disebut oge kalsium molekular tabung.Ieu bisa dipaké dina tekanan ayun adsorption instrumen industri oksigén-nyieun sarta hidrogén-nyieun.

    Prinsip kerja tina ayakan molekular utamana patali jeung ukuran pori tina ayakan molekular, w Éta bisa adsorb molekul gas anu diaméterna molekular leuwih leutik batan ukuran pori.Nu leuwih gede ukuran ukuran pori, nu gede kapasitas adsorption.Ukuran pori béda, sarta hal anu disaring sarta dipisahkeun ogé béda. Lamun dipaké salaku desiccant a, ayakan molekular bisa nyerep nepi ka 22% tina beurat sorangan dina Uap.

  • Desiccant Dryer Dehidrasi 4A Saringan Molekul Zeolte

    Desiccant Dryer Dehidrasi 4A Saringan Molekul Zeolte

    Ayakan molekular 4A cocog pikeun ngagaringkeun gas (contona: gas alam, gas béngsin) sareng cair, kalayan aperture sakitar 4 angstrom.

    Prinsip kerja tina sieves molekular utamana patali jeung ukuran pori tina sieves molekular, nu masing-masing 0.3nm / 0.4nm / 0.5nm.Éta tiasa nyerep molekul gas anu diaméter molekulna langkung alit tibatan ukuran pori.Nu leuwih gede ukuran ukuran pori, nu gede kapasitas adsorption.Ukuran pori béda, sarta hal anu disaring sarta dipisahkeun ogé béda.Dina istilah basajan, 3a ayakan molekular ngan bisa adsorb molekul handap 0.3nm, 4a ayakan molekular, molekul adsorbed ogé kudu kirang ti 0.4nm, sarta 5a ayakan molekuler sarua.Lamun dipaké salaku desiccant a, hiji ayakan molekular bisa nyerep nepi ka 22% tina beurat sorangan dina Uap.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami