Produk

  • Gamma diaktipkeun alumina / Gamma Alumina Catalyst Carriers / gamma alumina bead

    Gamma diaktipkeun alumina / Gamma Alumina Catalyst Carriers / gamma alumina bead

    Barang

    Unit

    Hasilna

    Fase alumina

    Gamma alumina

    Distribusi Ukuran Partikel

    D50

    μm

    88.71

    <20μm

    %

    0.64

    <40μm

    %

    9.14

    150μm

    %

    15.82

    Komposisi kimiawi

    Al2O3

    %

    99.0

    SiO2

    %

    0.014

    Na2O

    %

    0.007

    Fe2O3

    %

    0.011

    Performance Fisik

    BET

    m²/g

    196.04

    Volume pori

    Ml/g

    0.388

    Ukuran Pori Rata

    nm

    7.92

    Kapadetan Bulk

    g/ml

    0.688

    Alumina kapanggih sahenteuna aya 8 wujud, nya éta α- Al2O3, θ-Al2O3, γ- Al2O3, δ- Al2O3, η- Al2O3, χ- Al2O3, κ- Al2O3 jeung ρ- Al2O3, sipat struktur makroskopisna masing-masing. ogé béda.Gamma activated alumina mangrupakeun kristal kubik nutup dipak, teu leyur dina cai, tapi leyur dina asam sarta alkali.Gamma diaktipkeun alumina nyaéta rojongan asam lemah, ngabogaan titik lebur tinggi 2050 ℃, alumina gél dina formulir hydrate bisa dijieun kana oksida jeung porosity tinggi na permukaan husus tinggi, éta boga fase transisi dina rentang hawa lega.Dina suhu nu leuwih luhur, alatan dehidrasi jeung dehidroksilasi, beungeut Al2O3 mucunghul koordinasi oksigén teu jenuh (pusat alkali) jeung aluminium (pusat asam), jeung aktivitas katalitik.Ku alatan éta, alumina bisa dipaké salaku carrier, katalis jeung cocatalyst.
    Gamma diaktipkeun alumina bisa jadi bubuk, granules, strips atawa lianna.Urang bisa ngalakukeun sakumaha requirement.γ-Al2O3 Anjeun, ieu disebut "alumina diaktipkeun", mangrupakeun jenis porous bahan padet dispersi tinggi, kusabab struktur pori adjustable anak, aréa permukaan husus badag, kinerja adsorption alus, permukaan jeung kaunggulan kaasaman. jeung stabilitas termal alus, beungeut microporous mibanda sipat requisite tina aksi katalitik, kituna jadi katalis paling loba dipaké, pamawa katalis jeung kromatografi pamawa dina industri kimia jeung minyak, sarta muterkeun hiji peran penting dina hydrocracking minyak, pemurnian hidrogénasi, reforming hidrogénasi, réaksi dehidrogénasi jeung prosés purifikasi knalpot mobil.Gamma-Al2O3 loba dipaké salaku pamawa katalis kusabab adjustability struktur pori sarta kaasaman permukaan.Nalika γ- Al2O3 dipaké salaku pamawa a, sagigireun bisa boga épék mun bubarkeun jeung nyaimbangkeun komponén aktif, ogé bisa nyadiakeun puseur aktif alkali asam, réaksi sinergis jeung komponén aktif katalitik.Struktur pori jeung sipat permukaan katalis gumantung kana pamawa γ-Al2O3, jadi pamawa kinerja tinggi bakal kapanggih pikeun réaksi katalitik husus ku ngadalikeun sipat pamawa gamma alumina.

    Gamma diaktipkeun alumina umumna dijieunna tina prékursor pseudo-boehmite na ngaliwatan 400 ~ 600 ℃ dehidrasi suhu luhur, ku kituna sipat fisikokimia permukaan ieu sakitu legana ditangtukeun ku prékursor pseudo-boehmite na, tapi aya loba cara nyieun pseudo-boehmite, sarta sumber béda. tina pseudo-boehmite ngabalukarkeun diversity of gamma - Al2O3.Najan kitu, pikeun maranéhanana katalis jeung sarat husus pikeun pamawa alumina, ngan ngandelkeun kadali prékursor pseudo-boehmite hese pikeun ngahontal, kudu dibawa ka prophase persiapan sarta pos processing ngagabungkeun pendekatan pikeun nyaluyukeun sipat alumina pikeun minuhan sarat béda.Lamun hawa leuwih luhur ti 1000 ℃ dipaké, alumina lumangsung handap transformasi fase: γ→δ→θ→α-Al2O3, diantarana γ、δ、θ mangrupakeun kubik nutup packing, bédana ngan perenahna di sebaran ion aluminium dina tetrahedral jeung octahedral, jadi transformasi fase ieu teu ngabalukarkeun loba variasi struktur.Ion oksigén dina fase alfa mangrupakeun bungkusan nutup héksagonal, partikel aluminium oksida reuni kubur, aréa permukaan husus ditolak considerably.

    Panyimpenan:
    lHindarkeun Uap, ulah ngagulung, maledog sareng ngareureuwas seukeut nalika transportasi, fasilitas tahan hujan kedah disiapkeun.
    l Éta kedah disimpen di gudang anu garing sareng berventilasi pikeun nyegah kontaminasi atanapi Uap.
    Bungkusan:

    Tipe

    Kantong plastik

    kendang

    kendang

    Kantong super/jumbo

    Manik

    25 kg/55 lb

    25 kg / 55 lb

    150 kg / 330 lb

    750kg / 1650lb

    900kg / 1980lb

    1000 kg / 2200 lb

  • Diaktipkeun buleud alumina gél / kinerja High bal alumina / bal alumina alfa

    Diaktipkeun buleud alumina gél / kinerja High bal alumina / bal alumina alfa

    Diaktipkeun Spherical Shaped Alumina gél

    pikeun suntik dina dryer hawa
    Dénsitas bulk (g / 1): 690
    Ukuran bolong: 98% 3-5mm (kalebet 3-4mm 64% sareng 4-5mm 34%)
    Suhu regenerasi anu kami nyarankeun nyaéta antara 150 sareng 200 ℃
    Kapasitas Euiqlibrium pikeun uap cai nyaéta 21%

    Standar tés

    HG / T3927-2007

    Item tés

    Standar / SPEC

    Hasil tés

    Tipe

    Manik-manik

    Manik-manik

    Al2O3(%

    ≥92

    92.1

    LOI(%

    ≤8.0

    7.1

    Kapadetan Bulk(g / cm3

    ≥0.68

    0.69

    BET(m2/g

    ≥380

    410

    Volume pori(cm3/g

    ≥0.40

    0.41

    Kakuatan naksir (N/G

    ≥130

    136

    Nyerep cai(%

    ≥50

    53.0

    Karugian dina Attrition(%

    ≤0.5

    0.1

    Ukuran mumpuni(%

    ≥90

    95.0

  • Transfluthrin

    Transfluthrin

    Ngaran barang CAS No. Persentase Diperlukeun Nyarios
    Transfluthrin 118712-89-3 99% Standar analitik

     

    Ngenalkeun Transfluthrin, solusi pamungkas pikeun ngendalikeun hama.Transfluthrin mangrupikeun inséktisida anu kuat anu sacara efektif nargétkeun sareng ngaleungitkeun rupa-rupa hama, kalebet reungit, laleur, renget, sareng serangga ngalayang sanés.Kalayan rumus anu gancang-gancang, Transfluthrin nyayogikeun bantuan anu gancang sareng tahan lama tina serangan hama, ngajantenkeun éta produk penting pikeun bumi, usaha, sareng rohangan luar.

    Transfluthrin mangrupikeun inséktisida pyrethroid sintétik anu dipikanyaho pikeun khasiat sareng kaamanan anu luar biasa.Gawéna ku disrupting sistim saraf serangga, anjog ka paralisis sarta pamustunganana maot.Ieu ngandung harti yén Transfluthrin tiasa gancang sareng épéktip ngaleungitkeun hama tanpa ngancem manusa atanapi piaraan nalika dianggo dumasar kana petunjuk.

    Salah sahiji fitur konci Transfluthrin nyaéta versatility na.Ieu bisa dipaké dina sagala rupa wangun, kaasup salaku semprot a, vaporizer a, atawa salaku bahan aktif dina coils reungit na Mats.Hal ieu ngajadikeun eta cocog pikeun aplikasi béda, naha éta pikeun pamakéan indoor atanapi outdoor.Salaku tambahan, Transfluthrin sayogi dina konsentrasi anu béda-béda, ngamungkinkeun para pangguna milih kakuatan anu paling cocog dumasar kana kabutuhan khususna.

    Transfluthrin sabagian efektif ngalawan reungit, anu katelah pembawa sagala rupa panyakit sapertos malaria, demam berdarah, sareng virus Zika.Ku ngagunakeun Transfluthrin, individu jeung komunitas bisa ngurangan résiko panyakit reungit-ditanggung sarta ngarasakeun lingkungan hirup aman tur nyaman.

    Saterusna, Transfluthrin nawarkeun éfék sésa, hartina eta terus nyadiakeun panyalindungan ngalawan hama pikeun période nambahan sanggeus aplikasi.Hal ieu ngajadikeun éta solusi idéal pikeun kontrol hama lumangsung, utamana di wewengkon mana infestations mangrupakeun masalah ngulang.

    Salian efektivitasna, Transfluthrin ogé gampang dianggo.Formulasi anu ramah-pamaké ngajadikeun éta henteu repot pikeun nerapkeun, naha éta nyemprot langsung kana permukaan, nganggo éta dina panguap, atanapi ngalebetkeun kana produk kontrol hama anu sanés.Genah ieu ngajadikeun Transfluthrin pilihan praktis pikeun operator kontrol hama profésional sareng konsumén individu.

    Leuwih ti éta, Transfluthrin dirancang pikeun ngaleutikan dampak poténsial kana lingkungan.Mibanda karacunan low pikeun mamalia sarta geus kabuktian boga épék ngarugikeun minimal on organisme non-target lamun dipaké responsibly.Ieu ngandung harti yén pamaké bisa boga karapihan pikiran nyaho yén maranéhna ngagunakeun produk anu henteu ngan éféktif tapi ogé jawab lingkungan.

    Kasimpulanana, kalayan khasiat anu luar biasa, serbaguna, sareng kasalametan, Transfluthrin mangrupikeun solusi pamungkas pikeun ngendalikeun hama.Naha éta pikeun ngadalikeun reungit, laleur, renget, atanapi serangga ngalayang sanés, Transfluthrin nyayogikeun hasil anu dipercaya sareng tahan lama.Janten, upami anjeun milarian inséktisida anu kuat sareng tiasa diandelkeun, henteu milarian langkung jauh tibatan Transfluthrin.Coba ayeuna sareng rasakeun bédana anu tiasa dilakukeun dina usaha kontrol hama anjeun.

  • Meperfluthrin

    Meperfluthrin

    Ngaran barang CAS No. Persentase Diperlukeun Nyarios
    Meperfluthrin
    352271-52-4
    99% Standar analitik

    Ngenalkeun Meperfluthrin, inséktisida anu pohara efektif sareng kuat anu nyayogikeun panyalindungan anu tahan panjang ngalawan rupa-rupa hama.Meperfluthrin mangrupakeun pyrethroid sintétik, nu dipikawanoh pikeun sipat inséktisida unggul sarta karacunan mamalia low.Ieu mangrupakeun bahan aktif ilahar dipaké dina rupa-rupa produk inséktisida rumah tangga, kaasup coils reungit, Mats, sarta cairan.

    Meperfluthrin jalanna ku ngaganggu sistim saraf serangga, ngabalukarkeun paralisis sarta ahirna maot.Hal ieu ngajadikeun eta incredibly éféktif dina ngadalikeun sarta ngaleungitkeun hama kayaning reungit, laleur, cockroaches, sarta serangga ngapung jeung Crawling lianna.Meperfluthrin miboga éfék knockdown gancang, hartina éta gancang immobilizes sarta maéhan serangga kana kontak, nyadiakeun relief langsung tina infestations hama.

    Salah sahiji kaunggulan konci Meperfluthrin nyaéta kagiatan sésa-sésa anu tahan lama.Sakali diterapkeun, éta tetep mujarab pikeun période anu panjang, nyayogikeun panyalindungan kontinyu ngalawan hama.Hal ieu ngajadikeun éta solusi idéal pikeun pamakéan indoor jeung outdoor, sabab bisa mantuan nyieun lingkungan bébas hama pikeun imah, kebon, jeung spasi komérsial.

    Meperfluthrin sayogi dina sagala rupa formulasi, kalebet gulungan, tikar, sareng penguap cair.Produk ieu merenah sareng gampang dianggo, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun panggunaan pribadi sareng profésional.Coil jeung tikar reungit dumasar Meperfluthrin utamana populér di wewengkon mana kasakit reungit anu kaprah, sabab nawarkeun cara basajan tur éféktif pikeun ngusir reungit sarta ngurangan résiko inféksi.

    Salian sipat inséktisida na, Meperfluthrin ogé dipikawanoh pikeun bau low sarta volatility low, sahingga hiji pilihan aman tur pikaresepeun pikeun pamakéan indoor.Teu kawas sababaraha inséktisida séjén, Meperfluthrin teu ngahasilkeun bau kuat atawa haseup, sahingga leuwih nyaman keur pamaké sarta kulawarga maranéhanana.Hal ieu ngajadikeun eta pilihan idéal pikeun rumah tangga jeung barudak jeung piaraan, sabab ngaminimalkeun résiko paparan bahan kimia ngabahayakeun.

    Meperfluthrin ogé ramah lingkungan, sabab gancang ngadegradasi di lingkungan sareng henteu ngantunkeun résidu anu ngabahayakeun.Hal ieu ngajadikeun eta pilihan jawab kontrol hama, sabab ngaminimalkeun dampak dina ékosistem jeung ngarojong prakték manajemén hama sustainable.

    Nalika nganggo produk dumasar Meperfluthrin, penting pikeun nuturkeun petunjuk anu disayogikeun ku produsén sareng nyandak pancegahan anu dipikabutuh pikeun mastikeun panggunaan anu aman sareng efektif.Disarankeun pikeun ngahindarkeun kontak kulit langsung sareng produk sareng dianggo di daérah anu hawana saé.Salaku tambahan, penting pikeun nyimpen produk di tempat anu aman, jauh tina jangkauan barudak sareng sato.

    Gemblengna, Meperfluthrin mangrupikeun solusi anu efektif, aman, sareng merenah pikeun ngadalikeun sareng ngaleungitkeun rupa-rupa hama.Boh pikeun pamakéan pribadi atawa profésional, produk basis Meperfluthrin nyadiakeun panyalindungan dipercaya jeung lila-langgeng ngalawan serangga, mantuan pikeun nyieun hirup sehat sarta leuwih nyaman jeung lingkungan gawé.

  • Alfa alumina rojongan katalis

    Alfa alumina rojongan katalis

    α-Al2O3 mangrupakeun bahan porous, nu mindeng dipaké pikeun ngarojong katalis, adsorbent, bahan separation fase gas, jsb α-Al2O3 nyaéta fase paling stabil tina sagala alumina sarta biasana dipaké pikeun ngarojong komponén aktif katalis kalawan rasio aktivitas tinggi. .Ukuran pori tina pamawa katalis α-Al2O3 jauh leuwih badag batan jalur bébas molekular, sarta sebaran seragam, jadi masalah difusi internal disababkeun ku ukuran pori leutik dina sistem réaksi katalitik bisa hadé ngaleungitkeun, sarta oksidasi jero. réaksi samping bisa ngurangan dina prosés pikeun tujuan oksidasi selektif.Contona, katalis pérak dipaké pikeun oksidasi étiléna ka étiléna oksida ngagunakeun α-Al2O3 salaku pamawa.Hal ieu mindeng dipaké dina réaksi katalitik kalawan suhu luhur jeung kontrol difusi éksternal.

    Data produk

    Wewengkon husus 4-10 m²/g
    Volume pori 0,02-0,05 g/cm³
    Wangun Spherical, cylindrical, cingcin rascated, jsb
    Alfa purifikasi ≥99%
    Na2O3 ≤0,05%
    SiO2 ≤0,01%
    Fe2O3 ≤0,01%
    Produksi bisa ngaropéa nurutkeun sarat indéks
  • (CMS) PSA Nitrogen Adsorbent Karbon Molekul Ayakan

    (CMS) PSA Nitrogen Adsorbent Karbon Molekul Ayakan

    * Ayakan molekular zeolit
    *Harga alus
    * Palabuhan laut Shanghai

     

    Ayakan molekular Karbon nyaéta bahan anu ngandung pori-pori leutik anu ukuranana tepat sareng seragam anu dianggo salaku adsorben pikeun gas.Nalika tekanan cukup luhur, molekul oksigén, anu ngaliwatan pori-pori CMS leuwih gancang batan molekul nitrogén, adsorbed, sedengkeun kaluar molekul nitrogén bakal enriched dina fase gas.hawa oksigén enriched, adsorbed ku CMS, bakal dileupaskeun ku ngurangan tekanan.Lajeng CMS ieu regenerasi sarta siap pikeun siklus sejen ngahasilkeun hawa enriched nitrogén.

     

    sipat fisik

    Diaméter granule CMS: 1.7-1.8mm
    Mangsa adsorption: 120S
    Dénsitas bulk: 680-700g / L
    Kakuatan compressive: ≥ 95N / granule

     

    Parameter Téknis

    Tipe

    Tekanan adsorbent
    (Mpa)

    Konsentrasi nitrogén
    (N2%)

    Jumlah nitrogén
    (NM3/ht)

    N2/ Hawa
    (%)

    CMS-180

    0.6

    99.9

    95

    27

    99.5

    170

    38

    99

    267

    43

    0.8

    99.9

    110

    26

    99.5

    200

    37

    99

    290

    42

    CMS-190

    0.6

    99.9

    110

    30

    99.5

    185

    39

    99

    280

    42

    0.8

    99.9

    120

    29

    99.5

    210

    37

    99

    310

    40

    CMS-200

    0.6

    99.9

    120

    32

    99.5

    200

    42

    99

    300

    48

    0.8

    99.9

    130

    31

    99.5

    235

    40

    99

    340

    46

    CMS-210

    0.6

    99.9

    128

    32

    99.5

    210

    42

    99

    317

    48

    0.8

    99.9

    139

    31

    99.5

    243

    42

    99

    357

    45

    CMS-220

    0.6

    99.9

    135

    33

    99.5

    220

    41

    99

    330

    44

    0.8

    99.9

    145

    30

    99.5

    252

    41

    99

    370

    47

     

     

     

  • ZSM-35

    ZSM-35

    Tabung molekular ZSM-35 ngagaduhan stabilitas hidrotermal anu saé, stabilitas termal, struktur pori sareng kaasaman anu cocog, sareng tiasa dianggo pikeun retakan selektif / isomerisasi alkana.

  • ZSM-48

    ZSM-48

    Tabung molekular ZSM-48 gaduh stabilitas hidrotermal anu saé, stabilitas termal, struktur pori sareng kaasaman anu cocog, sareng tiasa dianggo pikeun retakan selektif / isomerisasi alkana.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami