Diaktipkeun Molecular Sieve Powder

  • Molekul Ayakan bubuk aktip

    Molekul Ayakan bubuk aktip

    Diaktipkeun Molecular Sieve Powder nyaéta dehidrasi sintétik bubuk ayakan molekular.Kalawan karakter dispersibility tinggi na adsorbability gancang, éta dipaké dina sababaraha adsorbability husus, éta dipaké dina sababaraha kaayaan adsorptive husus, kayaning keur desiccant formless, keur adsorbent dicampurkeun jeung bahan lianna.
    Bisa nyabut cai ngaleungitkeun gelembung, ningkatkeun uniformity jeung kakuatan nalika keur aditif atawa basa dina cet, résin jeung sababaraha elém.Ogé bisa dipaké salaku desiccant dina insulating kaca karét spacer.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami