KATALIS

  • Gamma diaktipkeun alumina / Gamma Alumina Catalyst Carriers / gamma alumina bead

    Gamma diaktipkeun alumina / Gamma Alumina Catalyst Carriers / gamma alumina bead

    Barang

    Unit

    Hasilna

    Fase alumina

    Gamma alumina

    Distribusi Ukuran Partikel

    D50

    μm

    88.71

    <20μm

    %

    0.64

    <40μm

    %

    9.14

    150μm

    %

    15.82

    Komposisi kimiawi

    Al2O3

    %

    99.0

    SiO2

    %

    0.014

    Na2O

    %

    0.007

    Fe2O3

    %

    0.011

    Performance Fisik

    BET

    m²/g

    196.04

    Volume pori

    Ml/g

    0.388

    Ukuran Pori Rata

    nm

    7.92

    Kapadetan Bulk

    g/ml

    0.688

    Alumina kapanggih sahenteuna aya 8 wujud, nya éta α- Al2O3, θ-Al2O3, γ- Al2O3, δ- Al2O3, η- Al2O3, χ- Al2O3, κ- Al2O3 jeung ρ- Al2O3, sipat struktur makroskopisna masing-masing. ogé béda.Gamma activated alumina mangrupakeun kristal kubik nutup dipak, teu leyur dina cai, tapi leyur dina asam sarta alkali.Gamma diaktipkeun alumina nyaéta rojongan asam lemah, ngabogaan titik lebur tinggi 2050 ℃, alumina gél dina formulir hydrate bisa dijieun kana oksida jeung porosity tinggi na permukaan husus tinggi, éta boga fase transisi dina rentang hawa lega.Dina suhu nu leuwih luhur, alatan dehidrasi jeung dehidroksilasi, beungeut Al2O3 mucunghul koordinasi oksigén teu jenuh (pusat alkali) jeung aluminium (pusat asam), jeung aktivitas katalitik.Ku alatan éta, alumina bisa dipaké salaku carrier, katalis jeung cocatalyst.
    Gamma diaktipkeun alumina bisa jadi bubuk, granules, strips atawa lianna.Urang bisa ngalakukeun sakumaha requirement.γ-Al2O3 Anjeun, ieu disebut "alumina diaktipkeun", mangrupakeun jenis porous bahan padet dispersi tinggi, kusabab struktur pori adjustable anak, aréa permukaan husus badag, kinerja adsorption alus, permukaan jeung kaunggulan kaasaman. jeung stabilitas termal alus, beungeut microporous mibanda sipat requisite tina aksi katalitik, kituna jadi katalis paling loba dipaké, pamawa katalis jeung kromatografi pamawa dina industri kimia jeung minyak, sarta muterkeun hiji peran penting dina hydrocracking minyak, pemurnian hidrogénasi, reforming hidrogénasi, réaksi dehidrogénasi jeung prosés purifikasi knalpot mobil.Gamma-Al2O3 loba dipaké salaku pamawa katalis kusabab adjustability struktur pori sarta kaasaman permukaan.Nalika γ- Al2O3 dipaké salaku pamawa a, sagigireun bisa boga épék mun bubarkeun jeung nyaimbangkeun komponén aktif, ogé bisa nyadiakeun puseur aktif alkali asam, réaksi sinergis jeung komponén aktif katalitik.Struktur pori jeung sipat permukaan katalis gumantung kana pamawa γ-Al2O3, jadi pamawa kinerja tinggi bakal kapanggih pikeun réaksi katalitik husus ku ngadalikeun sipat pamawa gamma alumina.

    Gamma diaktipkeun alumina umumna dijieunna tina prékursor pseudo-boehmite na ngaliwatan 400 ~ 600 ℃ dehidrasi suhu luhur, ku kituna sipat fisikokimia permukaan ieu sakitu legana ditangtukeun ku prékursor pseudo-boehmite na, tapi aya loba cara nyieun pseudo-boehmite, sarta sumber béda. tina pseudo-boehmite ngabalukarkeun diversity of gamma - Al2O3.Najan kitu, pikeun maranéhanana katalis jeung sarat husus pikeun pamawa alumina, ngan ngandelkeun kadali prékursor pseudo-boehmite hese pikeun ngahontal, kudu dibawa ka prophase persiapan sarta pos processing ngagabungkeun pendekatan pikeun nyaluyukeun sipat alumina pikeun minuhan sarat béda.Lamun hawa leuwih luhur ti 1000 ℃ dipaké, alumina lumangsung handap transformasi fase: γ→δ→θ→α-Al2O3, diantarana γ、δ、θ mangrupakeun kubik nutup packing, bédana ngan perenahna di sebaran ion aluminium dina tetrahedral jeung octahedral, jadi transformasi fase ieu teu ngabalukarkeun loba variasi struktur.Ion oksigén dina fase alfa mangrupakeun bungkusan nutup héksagonal, partikel aluminium oksida reuni kubur, aréa permukaan husus ditolak considerably.

    Panyimpenan:
    lHindarkeun Uap, ulah ngagulung, maledog sareng ngareureuwas seukeut nalika transportasi, fasilitas tahan hujan kedah disiapkeun.
    l Éta kedah disimpen di gudang anu garing sareng berventilasi pikeun nyegah kontaminasi atanapi Uap.
    Bungkusan:

    Tipe

    Kantong plastik

    kendang

    kendang

    Kantong super/jumbo

    Manik

    25 kg/55 lb

    25 kg / 55 lb

    150 kg / 330 lb

    750kg / 1650lb

    900kg / 1980lb

    1000 kg / 2200 lb

  • Diaktipkeun buleud alumina gél / kinerja High bal alumina / bal alumina alfa

    Diaktipkeun buleud alumina gél / kinerja High bal alumina / bal alumina alfa

    Diaktipkeun Spherical Shaped Alumina gél

    pikeun suntik dina dryer hawa
    Dénsitas bulk (g / 1): 690
    Ukuran bolong: 98% 3-5mm (kalebet 3-4mm 64% sareng 4-5mm 34%)
    Suhu regenerasi anu kami nyarankeun nyaéta antara 150 sareng 200 ℃
    Kapasitas Euiqlibrium pikeun uap cai nyaéta 21%

    Standar tés

    HG / T3927-2007

    Item tés

    Standar / SPEC

    Hasil tés

    Tipe

    Manik-manik

    Manik-manik

    Al2O3(%

    ≥92

    92.1

    LOI(%

    ≤8.0

    7.1

    Kapadetan Bulk(g / cm3

    ≥0.68

    0.69

    BET(m2/g

    ≥380

    410

    Volume pori(cm3/g

    ≥0.40

    0.41

    Kakuatan naksir (N/G

    ≥130

    136

    Nyerep cai(%

    ≥50

    53.0

    Karugian dina Attrition(%

    ≤0.5

    0.1

    Ukuran mumpuni(%

    ≥90

    95.0

  • Alfa alumina rojongan katalis

    Alfa alumina rojongan katalis

    α-Al2O3 mangrupakeun bahan porous, nu mindeng dipaké pikeun ngarojong katalis, adsorbent, bahan separation fase gas, jsb α-Al2O3 nyaéta fase paling stabil tina sagala alumina sarta biasana dipaké pikeun ngarojong komponén aktif katalis kalawan rasio aktivitas tinggi. .Ukuran pori tina pamawa katalis α-Al2O3 jauh leuwih badag batan jalur bébas molekular, sarta sebaran seragam, jadi masalah difusi internal disababkeun ku ukuran pori leutik dina sistem réaksi katalitik bisa hadé ngaleungitkeun, sarta oksidasi jero. réaksi samping bisa ngurangan dina prosés pikeun tujuan oksidasi selektif.Contona, katalis pérak dipaké pikeun oksidasi étiléna ka étiléna oksida ngagunakeun α-Al2O3 salaku pamawa.Hal ieu mindeng dipaké dina réaksi katalitik kalawan suhu luhur jeung kontrol difusi éksternal.

    Data produk

    Wewengkon husus 4-10 m²/g
    Volume pori 0,02-0,05 g/cm³
    Wangun Spherical, cylindrical, cingcin rascated, jsb
    Alfa purifikasi ≥99%
    Na2O3 ≤0,05%
    SiO2 ≤0,01%
    Fe2O3 ≤0,01%
    Produksi bisa ngaropéa nurutkeun sarat indéks
  • Walirang Pamulihan katalis AG-300

    Walirang Pamulihan katalis AG-300

    LS-300 mangrupakeun jenis katalis recovery walirang kalawan aréa husus badag sarta aktivitas Claus tinggi.Pintonan na nangtung di tingkat canggih internasional.

  • TiO2 Dumasar Walirang Pamulihan katalis LS-901

    TiO2 Dumasar Walirang Pamulihan katalis LS-901

    LS-901 mangrupakeun jenis anyar katalis dumasar TiO2 kalawan aditif husus pikeun recovery walirang.Pintonan komprehensif sareng indéks téknis parantos ngahontal tingkat maju dunya, sareng éta dina posisi anu unggul dina industri domestik.

  • AG-MS buleud alumina Carrier

    AG-MS buleud alumina Carrier

    Produk ieu partikel bal bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.produk AG-MS boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

  • Pseudo Boehmite

    Pseudo Boehmite

    Aplikasi Data Téknis/Packing Produk Aplikasi Produk ieu loba dipaké salaku adsorbent, desiccant, katalis atawa carrier katalis dina pemurnian minyak, karét, pupuk jeung industri pétrokimia.Packing 20kg / 25kg / 40kg / 50kg anyaman kantong atawa per pamundut customer urang.
  • Alumina Keramik Filler High Alumina Inert Ball / 99% alumina bal keramik

    Alumina Keramik Filler High Alumina Inert Ball / 99% alumina bal keramik

    Sipat bal filler kimiawi: bal keramik alias alumina, bal filler, keramik inert, bola rojongan, filler purity tinggi.

    Aplikasi bal filler kimiawi: loba dipaké dina tutuwuhan pétrokimia, tutuwuhan serat kimia, tutuwuhan alkil bénzéna, tutuwuhan aromatik, tutuwuhan étiléna, gas alam jeung tutuwuhan lianna, hydrocracking unit, unit pemurnian, unit reforming katalitik, unit isomerization, unit demethylation bahan Underfill kayaning alat-alat.Salaku rojongan nutupan bahan jeung munara packing pikeun katalis, tabung molekular, desiccant, jsb dina reaktor.Fungsi utami nyaéta pikeun ningkatkeun titik distribusi gas atanapi cair pikeun ngadukung sareng ngajagi katalis aktip kalayan kakuatan anu rendah.

    Fitur bal filler kimiawi: purity tinggi, kakuatan tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi, asam kuat sarta lalawanan korosi alkali, stabilitas shock termal alus, sarta sipat kimia stabil.

    Spésifikasi bal pangisi kimiawi: 3mm, 6mm, 8mm, 9mm, 10mm, 13mm, 16mm, 19mm, 25mm, 30mm, 38mm, 50mm, 65mm, 70mm, 75mm, 100mm.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami