• ikon
  • sgs
  • tose

Ngembangkeun-Saluyukeun -Produksi-Marketing

Urang ngahususkeun dina ngamekarkeun jeung delivering bahan kualitas jeung produk tailored pikeun aplikasi Anjeun.
Urang ogé nyaluyukeun bahan sareng produk dumasar kana kabutuhan panalungtikan sareng pamekaran pikeun sagala rupa paguron luhur / lembaga panalungtikan.

company_intr_img

Tentang Kami

Shandong AoGe Téhnologi jeung Produk Company nyaéta parusahaan High-Tech dibentuk ku grup Nasional "Sarébu Bakat Program" Ahli.Dumasar kana kamampuan R&D bahan novel anu kuat tina Institut Panaliti Téknologi Kimia Beresih di Universitas Téknologi Shandong, ogé dasar industri padet pikeun bahan kimia novel, strategi bisnis AoGe nyaéta fokus kana pamekaran, produksi, sareng pamasaran anu luhur. -kualitas diaktipkeun oksida aluminium (adsorbent, carrier katalis jsb), katalis, jeung bahan kimia novel pikeun aplikasi listrik jeung éléktronik.

jasa kami

Nyadiakeun Solusi Téknis

Nyadiakeun Solusi Téknis

Nyadiakeun solusi teknis pikeun drying gas- jeung cair-fase kaasup desain prosés, adsorbent sarta seleksi parabot nurutkeun sarat customer;

Service pikeun Aplikasi Palanggan

Service pikeun Aplikasi Palanggan

Nyadiakeun jasa pangwangunan sareng produksi pikeun oksida aluminium diaktipkeun kualitas luhur sareng katalis pikeun aplikasi anu didefinisikeun ku palanggan, sareng pamekaran ...

jasa ngaropéa

jasa ngaropéa

Kami langkung saé dina ngamekarkeun sareng ngaropea produk anu anjeun peryogikeun.Kami salawasna taat kana "Jieun nilai pikeun konsumén ....

Mitra

  • mitra-(1)
  • mitra-(2)
  • mitra-(3)
  • mitra-(5)
  • mitra-(4)
  • mitra-(6)
  • mitra-(7)
  • pasangan-(8)

warta

Bérita paling énggal

Bérita paling énggal

Urang salawasna taat ka "Jieun nilai pikeun konsumén, nyieun produk konsumén 'hadé" salaku tanggung jawab urang, nyandak reputasi salaku dadasar urang, nyandak layanan salaku jaminan, ngarepkeun strengthening gawé babarengan jeung mitra pikeun nyieun masa depan hadé!

Silika Gél Desiccant: The Ult ...

Silika gél desiccant mangrupakeun pohara efektif sarta serbaguna Uap-nyerep a ...
deui >>

Bungkusan Gél Silika: The Unsung ...

Bungkusan gél silika, sering dipendakan dina bungkusan rupa-rupa produk, alit ...
deui >>