Katalis

  • Katalis pergeseran suhu rendah

    Katalis pergeseran suhu rendah

    Katalis pergeseran suhu rendah:

     

    Aplikasi

    CB-5and CB-10 dipaké pikeun Konversi dina sintésis jeung prosés produksi hidrogén

    Ngagunakeun batubara, naphtha, gas alam jeung gas médan minyak salaku feedstocks, utamana pikeun axial-radial suhu low converters shift.

     

    Ciri

    Katalis boga kaunggulan aktivitas dina suhu handap.

    The dénsitas bulk handap, Tambaga luhur sarta permukaan Séng jeung kakuatan michanical hadé.

     

    Sipat fisik jeung kimia

    Tipe

    CB-5

    CB-5

    CB-10

    Penampilan

    tablet cylindrical hideung

    Diameter

    5 mm

    5 mm

    5 mm

    Panjangna

    5 mm

    2,5 mm

    5 mm

    Kapadetan bulk

    1,2-1,4 kg / l

    Kakuatan radialcrushing

    ≥160N/cm

    ≥130 N/cm

    ≥160N/cm

    CuO

    40±2%

    ZnO

    43±2%

    kaayaan operasi

    Suhu

    180-260°C

    Tekanan

    ≤5.0MPa

    Laju spasi

    ≤3000h-1

    Rasio Gas uap

    ≥0.35

    Inlet H2Scontent

    ≤0.5ppmv

    Inlet Cl-1eusi

    ≤0.1ppmv

     

     

    ZnO desulfurization katalis kalawan kualitas luhur jeung harga kalapa

     

    HL-306 lumaku pikeun desulfurization tina résidu cracking gas atawa syngas jeung purifikasi gas feed pikeun

    prosés sintésis organik.Ieu cocog pikeun duanana luhur (350-408 ° C) jeung handap (150-210 ° c) pamakéan hawa.

    Bisa ngarobah sababaraha walirang organik basajan bari nyerep walirang anorganik dina aliran gas.Réaksi utama tina

    prosés desulfurization nyaéta kieu:

    (1) Réaksi séng oksida jeung hidrogén sulfida H2S+ZnO=ZnS+H2O

    (2) Réaksi séng oksida jeung sababaraha sanyawa walirang basajan dina dua cara mungkin.

    2.Sipat Fisik

    Penampilan extrudates bodas atawa lampu-konéng
    Ukuran partikel, mm Φ4×4–15
    Kapadetan bulk, kg/L 1.0-1.3

    3. Standar kualitas

    kakuatan crushing, N / cm ≥50
    leungitna dina attrition,% ≤6
    Kapasitas walirang terobosan, wt% ≥28(350°C)≥15(220°C)≥10(200°C)

    4. Kaayaan Operasi Normal

    Feedstock: gas sintésis, gas médan minyak, gas alam, gas batubara.Éta tiasa ngubaran aliran gas kalayan walirang anorganik saluhureunana

    sakumaha 23g / m3 kalawan gelar purifikasi nyugemakeun.Éta ogé tiasa ngamurnikeun aliran gas dugi ka 20mg / m3 langkung saderhana

    walirang organik salaku COS mun kirang ti 0,1ppm.

    5. Ngamuat

    Loading jero: Luhur L / D (min3) dianjurkeun.Konfigurasi dua réaktor dina runtuyan bisa ningkatkeun utilization

    efisiensi adsorbent.

    Prosedur loading:

    (1) Ngabersihan reaktor saméméh loading;

    (2) Pasang dua grids stainless kalayan ukuran bolong leutik batan adsorbent nu;

    (3) Beban lapisan 100mm Φ10-20mm spheres refractory kana grids stainless;

    (4) Layar adsorbent pikeun ngaleungitkeun lebu;

    (5) Paké alat husus pikeun mastikeun sebaran merata tina adsorbent dina ranjang;

    (6) Mariksa uniformity ranjang salila loading.Nalika operasi jero-réaktor diperlukeun, A piring kai kudu ditunda adsorbent pikeun operator nangtung kana.

    (7) Pasang A grid stainless kalayan ukuran bolong leutik batan adsorbent sarta lapisan 100mm of Φ20-30mm spheres refractory di luhureun ranjang adsorbent ku kituna pikeun nyegah entrainment of adsorbent tur mastikeun

    merata distribusi aliran gas.

    6. Mimitian-up

    (1) Ganti sistem ku nitrogén atawa gas mulya lianna nepi ka konsentrasi oksigén dina gas kirang ti 0,5%;

    (2) Preheat stream feed jeung nitrogén atawa gas feed dina tekanan ambient atawa elevated;

    (3) Laju pemanasan: 50°C/h tina suhu kamar nepi ka 150°C (kalayan nitrogén);150°C salila 2 jam (lamun sedeng pemanasan

    pindah ka feed gas), 30 ° C / h leuwih 150 ° C nepi ka hawa diperlukeun attained.

    (4) Saluyukeun tekanan steadily dugi tekanan operasi ieu attained.

    (5) Saatos pre-pemanasan jeung élévasi tekanan, sistem mimitina kudu dioperasikeun dina satengah beban pikeun 8h.Lajeng ngangkat

    beban steadily nalika operasi janten stabil dugi operasi skala pinuh.

    7. Cicing-handap

    (1) Pasokan gas (minyak) pareum.

    Tutup klep inlet sareng outlet.Jaga suhu sareng tekanan. Upami diperyogikeun, anggo nitrogén atanapi hidrogén-nitrogén

    gas pikeun ngajaga tekanan pikeun nyegah tekanan négatip.

    (2) Robah-leuwih tina adsorbent desulfurization

    Tutup klep inlet sareng outlet.Ajeg nurunkeun suhu sareng tekanan kana kaayaan ambien.Teras ngasingkeun

    reaktor desulfurisasi tina sistem produksi.Ganti reaktor ku hawa nepi ka konsentrasi oksigén >20% kahontal.Buka reaktor jeung unload adsorbent.

    (3) Pangropéa peralatan (overhaul)

    Perhatikeun prosedur anu sami sareng anu dipidangkeun di luhur kecuali tekanan kedah diturunkeun dina 0.5MPa / 10min sareng suhu.

    diturunkeun sacara alami.

    The adsorbent unloaded kudu disimpen dina lapisan misah.Nganalisis sampel dicokot tina unggal lapisan pikeun nangtukeun

    status jeung hirup layanan tina adsorbent nu.

    8.Transportasi jeung neundeun

    (1) Produk adsorbent dibungkus dina plastik atanapi tong beusi kalayan lapisan plastik pikeun nyegah Uap sareng bahan kimia.

    kontaminasi.

    (2) Tumbling, tabrakan jeung Geter telenges kudu dihindari salila transportasi pikeun nyegah pulverization tina

    adsorbent.

    (3) Produk adsorbent kedah dicegah tina kontak sareng bahan kimia salami transportasi sareng neundeun.

    (4) Produk bisa disimpen pikeun 3-5 taun tanpa deterioration sipat na lamun appropriately disegel.

     

    Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal produtcts kami, punten ulah ragu ngahubungan kuring.

     

  • Katalis Nikel Salaku Katalis Dekomposisi Amonia

    Katalis Nikel Salaku Katalis Dekomposisi Amonia

    Katalis Nikel Salaku Katalis Dekomposisi Amonia

     

    Katalis dékomposisi amonia nyaéta sajenis detik.katalis réaksi, dumasar kana nikel salaku komponén aktip kalawan alumina salaku pamawa utama.Ieu utamana dilarapkeun ka pabrik amonia tina reformer sekundér hidrokarbon jeung dékomposisi amonia

    alat, ngagunakeun hidrokarbon gas salaku bahan baku.Cai mibanda stabilitas alus, aktivitas alus, sarta kakuatan tinggi.

     

    Aplikasi:

    Ieu utamana dipaké dina tutuwuhan amonia tina reformer sekundér hidrokarbon jeung alat dékomposisi amonia,

    ngagunakeun hidrokarbon gas salaku bahan baku.

     

    1. Sipat Fisik

     

    Penampilan Slate abu ring raschig
    Ukuran partikel, mmDiaméter x Jangkungna x Kandel 19 x 19 x 10
    Kakuatan crushing, N / partikel Min.400
    Kapadetan Bulk, kg/L 1.10 – 1.20
    Karugian tina attrition, wt% Max.20
    Kagiatan katalitik 0,05NL CH4 / h / g Katalis

     

    2. Komposisi Kimia:

     

    Kandungan Nikel (Ni), % Min.14.0
    SiO2,% Max.0.20
    Al2O3,% 55
    CaO,% 10
    Fe2O3,% Max.0.35
    K2O + Na2O, % Max.0.30

     

    Tahan panas:operasi jangka panjang dina 1200 ° C, non-lebur, non-ngaleutikan, non deformasi, stabilitas struktur alus sarta kakuatan tinggi.

    Persentase partikel inténsitas low (persentase handap 180N/partikel): max.5.0%

    Indikator tahan panas: non-adhesion sareng narekahan dina dua jam dina 1300 ° C

    3. Kaayaan Operasi

     

    Kaayaan prosés Tekanan, MPa Suhu, °C Laju spasi amonia, hr-1
    0.01 - 0.10 750-850 350-500
    Laju dékomposisi amonia 99,99% (mnt)

     

    4. hirup Service: 2 taun

     

  • Katalis borongan kualitas luhur pikeun industri hidrogénasi

    Katalis borongan kualitas luhur pikeun industri hidrogénasi

    Katalis industri hidrogénasi

     

    Kalawan alumina salaku carrier, nikel salaku komponén aktif utama, katalis ieu loba dipaké dina minyak tanah aviation mun dearomatization hidrogénasi, hidrogénasi bénzéna mun cyclohexane, hidrogénasi fénol mun cyclohexanol hydrotreating, hydrofining of hexane atah industri, sarta hidrogénasi organik tina hidrokarbon alifatik teu jenuh na. hidrokarbon aromatik, sapertos minyak bodas, hidrogenasi minyak pelumas.Ogé bisa dipaké pikeun desulfurization efisien fase cair, sarta agén pelindung walirang dina prosés reforming katalitik.Katalis ngabogaan kakuatan tinggi, aktivitas alus teuing, dina prosés pemurnian hidrogénasi, nu bisa nyieun hidrokarbon aromatik atawa teu jenuh turun ka tingkat ppm.Katalis nyaéta kaayaan ngurangan nu stabilisasi perlakuan.

    Ku ngabandingkeun, katalis anu parantos dianggo dina puluhan pepelakan di dunya, langkung saé tibatan produk domestik anu sami.
    Sipat fisik sareng kimia:

    Barang Indéks Barang Indéks
    Penampilan silinder hideung Kapadetan bulk, kg/L 0.80-0.90
    Ukuran partikel, mm Φ1.8×-3-15 Wewengkon permukaan,m2/g 80-180
    Komponén kimiawi NiO-Al2O3 Kakuatan crushing, N / cm ≥ 50

     

    Kaayaan evaluasi kagiatan:

    Kaayaan Prosés Tekanan sistem
    Mpa
    Laju spasi hidrogén Nitrogén hr-1 Suhu
    °C
    Laju spasi fénol
    jam-1
    Babandingan hidrogén fénol
    mol/mol
    Tekanan normal 1500 140 0.2 20
    Tingkat Kagiatan Bahan baku: fénol, konvérsi fénol min 96%

     

    Pikeun leuwih rinci ngeunaan produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring.

  • Walirang Pamulihan katalis AG-300

    Walirang Pamulihan katalis AG-300

    LS-300 mangrupakeun jenis katalis recovery walirang kalawan aréa husus badag sarta aktivitas Claus tinggi.Pintonan na nangtung di tingkat canggih internasional.

  • TiO2 Dumasar Walirang Pamulihan katalis LS-901

    TiO2 Dumasar Walirang Pamulihan katalis LS-901

    LS-901 mangrupakeun jenis anyar katalis dumasar TiO2 kalawan aditif husus pikeun recovery walirang.Pintonan komprehensif sareng indéks téknis parantos ngahontal tingkat maju dunya, sareng éta dina posisi anu unggul dina industri domestik.

  • AG-MS buleud alumina Carrier

    AG-MS buleud alumina Carrier

    Produk ieu partikel bal bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.produk AG-MS boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

  • AG-TS diaktipkeun alumina Microspheres

    AG-TS diaktipkeun alumina Microspheres

    Produk ieu mangrupa partikel bola mikro bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.Rojongan katalis AG-TS dicirikeun ku sphericity alus, laju maké low jeung distribusi ukuran partikel seragam.Sebaran ukuran partikel, volume pori sarta aréa permukaan husus bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun.Éta cocog pikeun dianggo salaku pamawa katalis dehidrogénasi C3 sareng C4.

  • AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    Produk ieu mangrupikeun pamawa alumina silinder bodas, henteu beracun, hambar, teu leyur dina cai sareng étanol.Produk AG-BT boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami