Pamawa katalis

  • AG-MS buleud alumina Carrier

    AG-MS buleud alumina Carrier

    Produk ieu partikel bal bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.produk AG-MS boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

  • AG-TS diaktipkeun alumina Microspheres

    AG-TS diaktipkeun alumina Microspheres

    Produk ieu mangrupa partikel bola mikro bodas, non-toksik, hambar, teu leyur dina cai jeung étanol.Rojongan katalis AG-TS dicirikeun ku sphericity alus, laju maké low jeung distribusi ukuran partikel seragam.Sebaran ukuran partikel, volume pori sarta aréa permukaan husus bisa disaluyukeun sakumaha diperlukeun.Éta cocog pikeun dianggo salaku pamawa katalis dehidrogénasi C3 sareng C4.

  • AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    AG-BT Cylindrical Alumina Carrier

    Produk ieu mangrupikeun pamawa alumina silinder bodas, henteu beracun, hambar, teu leyur dina cai sareng étanol.Produk AG-BT boga kakuatan tinggi, laju maké low, ukuran adjustable, volume pori, aréa permukaan husus, dénsitas bulk jeung ciri séjén, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat sadaya indikator, loba dipaké dina adsorbent, hydrodesulfurization pamawa katalis, hidrogénasi denitrification. pamawa katalis, CO walirang tahan transformasi katalis carrier jeung widang lianna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami