Tentang Kami

AoGe Téhnologi jeung Produk Company

AoGe Technology and Products Company mangrupikeun perusahaan Teknologi Tinggi anu dibentuk ku sakelompok Ahli "Program Sarébu Bakat" Nasional.Dumasar kana kamampuan R&D bahan novel anu kuat tina Institut Panaliti Téknologi Kimia Beresih di Universitas Téknologi Shandong, ogé dasar industri padet pikeun bahan kimia novel, strategi bisnis AoGe nyaéta fokus kana pamekaran, produksi, sareng pamasaran anu luhur. -kualitas diaktipkeun oksida aluminium (adsorbent, carrier katalis jsb), katalis, jeung bahan kimia novel pikeun aplikasi listrik jeung éléktronik.

Daérah Usaha Utama Aoge Ayeuna kalebet

01

Pangwangunan, produksi, sareng pamasaran oksida aluminium diaktipkeun kualitas luhur (adsorbent, carrier katalis jsb.);

02

Nyadiakeun solusi teknis pikeun drying gas- jeung cair-fase kaasup desain prosés, adsorbent sarta seleksi parabot nurutkeun sarat customer;

03

Nyadiakeun jasa ngembangkeun sarta produksi pikeun kualitas luhur oksida aluminium diaktipkeun jeung katalis pikeun aplikasi diartikeun customer, sarta ngembangkeun, produksi, sarta pamasaran bahan kimia novel pikeun aplikasi listrik jeung éléktronik.

Naha Milih Kami

Ngadegkeun kolaborasi strategis sareng Suzhou Innovation Research Institute of Qing Hua University, Nanjing University of Technology, sareng Zhejiang University of Technology, AoGe sacara proaktif ngadegkeun platform jasa téknologi pikeun ngamajukeun komersialisasi téknologi.AoGe parantos ngawangun téknologi anu padet pisan sareng produk R&D, ogé kamampuan produksi produk.

ngeunaan-img-3
ngeunaan-img-1
ngeunaan-img-2
ngeunaan-img-4

Produk Kami

Urang neruskeun nyadiakeun produk alumina ka pasar dunya, utamana ngahasilkeun diaktipkeun alumina adsorbent husus pikeun hidrogén péroxida, diaktipkeun alumina ball dryer, diaktipkeun alumina defluoride agén, kalium permanganat alumina bal, carrier katalis, tabung molekular.Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat canggih, téknologi canggih, manajemén kualitas standar, sareng jasa téknis kualitas luhur.Séri produk ieu ngagaduhan dénsitas anu cocog sareng distribusi ukuran pori, dénsitas partikel seragam, kakuatan mékanis anu luhur, henteu gampang pulverize, sareng gaduh ciri résistansi ngagem, résistansi erosi sareng kagiatan anu saé, anu tiasa nyumponan sarat anu béda dina widang anu béda sareng anu béda. konsumén pikeun produk.Produk kami henteu ngan ukur laris di sakumna nagara tapi ogé ngagaduhan posisi penjualan global anu saé, ngalangkungan langkung ti 40 nagara sareng daérah di sakumna dunya, sareng kami kantos janten salah sahiji pangkalan manufaktur kimia anu paling penting.

Kami yakin pikeun nyayogikeun anjeun produk anu nyugemakeun.

Diaktipkeun-Alumina-Desiccant-(3)
Diaktipkeun-Alumina-Desiccant-(4)
Carrier-Katalis-(2)
3A-Molekul-Ayak
Diaktipkeun-Alumina-Kalawan-Kalium-Permanganv
Kobalt-bébas-warna-ngarobah-silikon

Perusahaan Tembongkeun

lab-(1)
lab-2
lab-3
lab-(2)
bungkusan